U heeft het recht om binnen 14 dagen nadat uw bestelling is geleverd, zonder opgaaf van reden, uw bestelling retour aan te melden bij ons. De aanmeldperiode van uw retour verstrijkt 14 dagen na levering. Na aanmelding van uw retour heeft u 14 dagen de tijd om uw retour daadwerkelijk aan ons te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

U kunt uw retour bij ons van tevoren aanmelden met een e-mailbericht of per post. Daarbij kunt u ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Gelieve het ingevulde retourformulier ook toe te voegen aan uw retourzending. U kunt ook binnen de bedenktermijn de producten retourneren en in het retourpakket een mededeling voegen waaruit de wens tot herroeping blijkt.

Voorwaarden retourneren

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen dient uw retour aan de volgende voorwaarden te voldoen:

De producten;

  • Moeten goed verpakt zijn;
  • Moeten, indien mogelijk voorzien zijn van aangehechte labels of andere verpakkingsinformatie;
  • Zijn ongebruikt en onbeschadigd;
  • Zijn (indien mogelijk) in de originele verpakking;
  • Zijn voorzien van een ingevuld retourformulier.

Let op: bij sierbestrating is het belangrijk dat u het materiaal krasvrij en onbeschadigd retour stuurt. Gebruikt van originele verpakking is aan te raden. Hier zit vaak extra bescherming tussen om de stenen per laag te beschermen. Mocht u de bescherming niet meer kunnen hergebruiken is het raadzaam ander materiaal te gebruiken tegen beschadigingen.

Controleer uw bestelling

Controleer binnengekomen goederen voordat u met verwerking begint. Wanneer er beschadigde goederen of verkeerde goederen zijn geleverd, dient u dit voor de verwerking te melden. Een klacht ingediend tijdens of na het verwerken van de goederen kan moeilijk opgelost kunnen worden. Eenmaal verwerkte producten worden beschouwd als door de afnemer geaccepteerd. Bij eventuele reclamaties achteraf vergoeden wij geen kosten voor verwerking.

Retourzending producten

U verzorgt zelf het transport van uw retourzending. De kosten die u maakt voor het terugsturen van de producten naar ons zijn voor uw rekening. U stuurt uw retourzending naar ons kantoor in Oostrum. Ons adres vindt u hieronder. Retourzendingen zijn voor eigen risico. We raden u aan om altijd te vragen om een verzendbewijs. Is het voor u onmogelijk om zelf transport te regelen? De mogelijkheden en kosten van het transport zullen ongeveer gelijk zijn als de transportkosten die u voor uw bestelling aan ons betaald heeft. Had u recht op gratis verzending van uw bestelling? Dan variëren transportkosten tussen de € 7,95 en € 50,-.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht zijn producten die volgens de specificaties van de consument zijn vervaardigd. Bijvoorbeeld als de producten specifiek voor de consument op maat zijn gemaakt.

Retouradres

Stenen Aan Huis
t.a.v. retourafdeling
Stationsweg 175A
5807 AA Oostrum (Lb)

Terugbetaling

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.