Bezoekadres showtuinen

Stenen Aan Huis

Stationsweg 175A
5807 AA Oostrum (Lb)
Routebeschrijving >

T: 085-4011996
E: info@stenenaanhuis.nl

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons dan op hallo@stenenaanhuis.nl.

Wat is de levertijd?

In de regel geldt: op werkdagen voor 10:00 uur besteld, binnen twee werkdagen aan huis.

De snelle levering kunnen we garanderen op voorwaarde dat de materialen op voorraad zijn bij de fabriek.

Aan het einde van het tuinseizoen zijn er in de regel meer levermanco's dan aan het begin van het seizoen. (Het seizoen loopt van maart tot en met augustus.)

Hoe laat krijg ik de materialen geleverd?

Aan het eind van de dag vóór de levering ontvangt u van ons een bericht per e-mail of sms waarin een dagdeel wordt afgegeven.

Met dagdeel wordt hier bedoeld: voor de middag of na de middag.

Waar en wanneer kan mijn bestelling afhalen?

De bestelling kan afgehaald worden bij ons magazijn op werkdagen tussen 7.00 uur en 17.00 uur en op zaterdags tussen 7.00 uur en 15.00 uur.

Adresgegevens:
Stationsweg 175A
5807 AA Oostrum (Lb)

Hoe wordt omgegaan met producten met een langere levertijd?

Indien een product uit uw order een langere levertijd heeft, dan wordt de volledige order uitgeleverd als alle materialen voorradig zijn.

Verwerken jullie ook bestrating?

Wij hebben een tiental zelf opgeleide teams voor het uitvoeren van alle verschillende soorten bestrating. De meeste teams zijn gespecialiseerd in een bepaald soort bestrating en/of tegelwerk.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via hallo@stenenaanhuis.nl.

Wat te doen bij een klacht?

Stenen Aan Huis doet er alles aan om uw stenen, terrastegels en/of tuinartikelen order vakkundig uit te leveren. We streven daarbij naar optimale service mocht u onverhoopt niet tevreden zijn.

Beschadiging

Is uw bestelling afgeleverd maar beschadigd? Maak dan zo snel mogelijk foto’s van de beschadiging, het liefste in de verpakking en voeg deze toe aan het serviceformulier (zie onderstaand de link). Let op! verwerking is acceptatie. Vervolgens zal er door ons zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen om tot een passende gezamenlijke oplossing te komen. Wilt u - bijvoorbeeld in het weekend - alvast aan de slag? Bewaar uw beschadigde tegel of plank dan voor het laatst of gebruik deze indien mogelijk om te verzagen.
Om de beschadiging te kunnen controleren dienen de materialen niet verwerkt te zijn. Indien materialen verwerkt zijn, heeft u ze als klant geaccepteerd.

Hout is een natuurproduct met bepaalde eigenschappen. Wij willen u vragen de toegestane eigenschappen eerst rustig door te nemen. Er worden hier enkele handige tips gegeven om eenvoudige problemen te verhelpen.

Klachtenprocedure

Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via hallo@stenenaanhuis.nl. U krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie. Mocht u het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

Bieden jullie garantie?

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Mijn tegels vertonen witte uitslag, wat kan ik doen?

In de meeste gevallen is de witte uitslag kalkuitbloei. Terrastegels, klinkers en andere betonproducten hebben een cementbasis. In het cement zit kalk wat vaak na regenbuien op komt zetten. Dit is een chemische reactie in het beton en moeilijk te voorkomen. De kalkuitbloei verdwijnt naar verloop van tijd, je hoeft hier niets aan te doen. Om het proces van utbloeien te versnellen zijn er schoonmaakproducten verkrijgbaar.

Hoort kalkuitbloei bij de garantie?

Nee, witte uitslag nemen wij niet aan als klacht. De kalkaanslag verdwijnt meestal naar verloop van tijd.

Hoe kan ik tuintegels het beste reinigen?

Voor het reinigen van tuintegels, klinkers of andere tuinproducten zijn verschillende reinigingsmiddelen voorhanden. Het te gebruiken reinigingsmiddel is sterk afhankelijk van de verontreiniging. Zo dient een vetvlek met ontvetter verwijderd te worden en een roestplek met roestverwijderaar. Wij raden het sterk af om met een hogedrukreiniger de bestrating te reinigen.

De kleur van de geleverde terrastegels of tuinmaterialen is niet zoals ik verwacht had. Hoe kan dit?

Bestrating, terrastegels, tuintegels en andere tuinbenodigdheden zijn erg moeilijk om op foto vast te leggen. Kleuren zijn op foto vaak anders dan in het echt, de foto's zijn daarom ook alleen indicatief. Wil je de tegels in het echt bekijken? Kom langs in onze overdekte showroom vol met leuke tuinideeën!

Zijn de prijzen inclusief of exclusief btw?

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.