Levertijd

Bij het plaatsen van een bestelling geeft u aan wat de gewenste leverdatum is. Wanneer u de bestelling geplaatst heeft ontvangt u binnen een halve werkdag de opdrachtbevestiging waarin staat wanneer de materialen daadwerkelijk geleverd worden. Wij streven er naar om alle opdrachten op de gewenste leverdatum uit te leveren. Echter kunnen we door bijvoorbeeld voorraad problemen niet altijd voldoen aan uw wensen. Indien we afwijken van de gewenste leverdatum gaan we met u in gesprek om te komen tot een goede oplossing.

Transportmethoden

De klant is te allen tijde verantwoordelijk voor een losplaats die voldoende ruimte biedt. Wanneer er onvoldoende ruimte is, is dit ter beoordeling van de chauffeur. In de regel worden alle materialen geleverd met een vrachtauto met oplegger. De combinatie is meestal 18 meter lang De vrachtauto heeft altijd de mogelijkheid om zelf de materialen te lossen, vaak met een kooiaap (gemotoriseerde palletwagen), maar soms ook met een kraanauto. Mocht uw losadres beperkingen hebben in bijvoorbeeld hoogte, breedte, slechte bereikbaarheid, wegwerkzaamheden, etc. is het raadzaam om dit aan te geven bij het plaatsen van de bestelling. Dan kunnen wij namelijk vooraf zoeken naar een passende oplossing. De chauffeur neemt indien nodig het eindbesluit over de loslocatie, mocht een locatie naar mening van de chauffeur niet bereikbaar zijn.

  • Transporteur bij grote vrachtauto is Verheul Transport
  • Transporteur bij pakketdienst is DPD
  • De klant ontvangt geen Track & Trace
  • Als de klant niet thuis wordt de levering voor de deur gelost

Informatie over moment van levering

Aan het einde van de dag vóór de levering ontvangt u van ons een bericht per e-mail waarin een dagdeel wordt afgegeven. Met dagdeel wordt hier bedoeld: voor de middag of na de middag.

Advies

Wij adviseren met klem om uw order enkele dagen voor aanvang van uw tuinproject te laten leveren zodat eventuele problemen met levering geen problemen geven voor uw afspraken met de verwerker (hovenier of stratenmaker). Voor eventuele gevolgschade zijn wij in geen enkele situatie aansprakelijk.